Обращение Золотой призерки Паралимпиады 2020 Марины Литовченко

Моя добра знайома Марина Литовченко, яка є золотою призеркою Паралімпіади у Токіо 2020 🏆 з настільного тенісу 🏓, попросила поширити це її звернення.
Внаслідок нападу росії на Україну, наше рідне місто Харків зазнало значних руйнувань, багато людей загинуло, а ще більше людей було вимушено покинути домівки та вирушити в нікуди заради збереження життя.
Марина вчилася і працювала в університеті Каразіна, який допомогав їй на протязі усієї її спортивної кар’єри. Зараз вона вважає необхідним допомогти людям з університету. Тому вона наважилася продати свій найважчий та найважливіший здобуток — Паралімпійську золоту медаль, щоб направити ці кошти на допомогу людям з універститу.
Особисто я вважаю, що треба зробити все, щоб зберегти цю нагороду — це не тільки символ найвеличнішого досягнення у житті кожного спортсмена, а ще й гордість нашой Країни.
Один з наших кліентів у США створив сторінку на GoFundme зі збору коштів від імені Марини — правила платформи забороняють громадянам України створювати кампанії, тому нам знадобилася ця допомога.
Ось сторінка кампанії https://gofund.me/fa0809a5 Поширюйте будь ласка, давайте допоможемо цій сильній дівчині досягнути ще однієї перемоги!

(please turn on subtitles, Maryna speaks Ukrainian in the video)

Поделиться в facebook
Facebook
Поделиться в twitter
Twitter
Поделиться в linkedin
LinkedIn
Поделиться в vk
Вконтакте